Nyitólap  
Benchmarking Vezetési Tanácsadó és Szolgáltató Bt.
E-mail

Magunkról


Ezt a Web oldalt a BENCHMARKING Vezetési Tanácsadó és Szolgáltató Bt. tartja fönn.

Szándékaink szerint a www.benchmarking.hu Web oldal a Magyarországon a benchmarking, teljesítménymérés és termelékenységmenedzsment iránt érdeklődők számára a hasznos háttéranyagok és praktikus információk, hírek tárházává válik, továbbá a Web magyar és angol oldalain ilyen témájú kapcsolódó információkat keresők kiinduló pontja lesz.

A BENCHMARKING Bt. 2000-ben kezdte meg működését. Alapítója a Magyar Termelékenységi Központ (HPC) 1994-es létrehozásától kezdve több mint öt éven keresztül töltötte be a HPC ügyvezető igazgatói tisztét. 1999-ben beválasztották a Nemzeti Termelékenységi Központok Európai Szövetségnek Igazgatótanácsába. Rendszeres előadója termelékenységi, benchmarking és más menedzsment témájú konferenciáknak. Hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tréner és tanácsadó.

A Benchmarking Bt. tevékenységi köre - reagálva a vállalati igényekre és támaszkodva a közel egy évtized alatt felgyűlt tapasztalatokra - fokozatosan eltolódott a Kaizen és LEAN manufacturing (karcsú termelés) irányába. Ez a benchmarking szolgáltatás nyújtásán kívül kiterjed Kaizen és LEAN tréningek tartására és a kapcsolódó módszerek vállalati bevezetésére is.

Fő céljaink: a szervezeti működés és eredményesség mérhetővé és összehasonlíthatóvá tétele, valamint a leghatékonyabb termelékenység növelő módszerek bevezetésének támogatása.

Referenciák

Szolgáltatások


További információ:
    BENCHMARKING Bt.
    Cégvezető: dr. Veresegyházy Róbert
    Székhely: 1048 Budapest, Nádasdy K. u. 22. 4/12.
    Postacím: 1330 Budapest, Pf. 100
    Tel./Fax: 230-6986
    Mobil: 30-244-6857 (szolgáltatások, termékek kínálására kérjük
       használja az e-mail címet, vagy a fenti vezetékes számot)
    E-mail: benchmarking@chello.hu

 

Nyitólap